Edukacija

SEMINAR „KRISTALNA ALHEMIJA“

Potpuno nov i jedinstven način obuke, prvi ove vrste i do sada ove teme nisu obrađivane koristeći ovakav pristup.

Seminar govori o jedinstvenom učenju kako da vratite životnu magiju u svoj život koristeći Kristalnu alhemiju. Na ovom mestu, drevne tajne i moderna nauka se kombinuju da bi vam konačno pružili užitak u punoći i blagostanju, zadovoljstvu sopstvenim životom. Ovde su otkrivene tajne o kojima se retko govorilo, a sada njihovim korišćenjem možete učiniti život boljim i za sebe i za druge. Ovaj seminar pokazaće vam kako.

Prvi deo seminara uči nas uzbudljivom i novom načinu korišćenja kristala, obradićemo tajne pravljenja eliksira i kristalnih esencija, rad sa kristalnim čajevima. Sve je propraćeno nizom vežbi koje polaznici seminara savladavaju postepeno i uredno evidentiraju u svoje radne listove koji će im biti poslati zajedno sa lekcijama, koje smo prethodno obradili na predavanju.

Drugi deo seminara radi sa Kristalnom aromaterapijom i i praktičnim laboratorijskim vežbama  kako bismo povezali prvi i drugi deo seminara. U drugom delu pravimo kristalnu magiju kristalnom alhemijom. To nije teško i ne zahteva posebne alate ili opremu, ali o ovim metodama se nije ni govorilo pre.

A sada da vidimo o čemu se radi u Kristalnoj alhemiji!

Istražićemo Unutrašnju laboratoriju kristalnog alhemičara. U ovoj laboratoriji koja se sastoji od ličnih slika, misli i osećanja, alhemičar koristi alate kao što su rituali, poverenje, pažnja i namera u njegovim kreativnim naporima. Svaki od ovih alata istražićemo pojedinačno, kako bismo dobili jasnu viziju koji od njih i kada nam je neophodan za stvaranje magije Kristalne alhemije. Ključni koncept je  „suština“.

Poseban pristup posvetili smo Kristalnoj aromaterapiji. Aromaterapija je relativno nova kao sistem lečenja. Trenutna istraživanja nastavljaju da potvrđuju efikasnost esencijalnih ulja i popularnost brzo raste. Tradicionalna aromaterapija se uči kao nauka. Edukacija aromatrapeuta sadrži ozbiljan plan predavanja o ključnom hemijskom sastavu, efektima na mnoge telesne sistema i detaljne analize doziranja i neželjenih efekata lečenja uljima. Kristalna aromaterapija je s druge strane umetnost. To je umetnost za vaš duh i ovaj seminar je seminar umetnosti.

Dalje ćemo posetiti Spoljnu laboratoriju – saznajući šta je oprema koju koristi Kristalni alhemičar. Videćemo kompletnu listu i dobiti razumevanje svakog predmeta koji ćemo koristiti u našoj magičnoj laboratoriji alhemije. Sa osnovnim poznavanjem alata i opreme Kristalnog alhemičara, mi započinjemo praktični trening, počevši sa izradom i upotrebom jednostavnog kristala Duše. Potom nastavljamo sa praktičnim laboratorijskim radom na učenju izvlačenja esencije u boji i tinkture kristala i kamenja.

Ovaj seminar izvodi se online. Prati ga predavanje koje je vezano za svaku temu ponaosob i potom su vam odmah dostupni materijali koje smo obradili na toj sesiji. Ove materijale je potrebno odštampati, a razlog je taj što će vam trebati spreman pristup materijalima seminara kako biste ih koristili u svojoj laboratoriji, pa čak i ako je to vaša kuhinja.

Seminar se sastoji iz 22 lekcije. Lekcije se rade jednom sedmično.

Svaka lekcija se šalje polaznicima i potrebno je odštampati je.

Uz neke lekcije biće poslati i radni listovi, koje je takođe potrebno odštampati.

Svaka lekcija nosi i zadatak koji polaznik mora savladati do sledeće lekcije i poslati popunjen radni list ili odgovore pre prelaska na novu lekciju.

Završetkom ovog seminara polaznici dobijaju trajno besplatno članstvo u grupi „KRISTALNA NIT“ i pristup svim sadržajima grupe.

Autorizovani seminar vodi Ljiljana Filipović, međunarodno sertifikovan kristaloterapeut.

Prijave i dodatne informacije:

tel. +381 (0)61 133 4672
e-mail: kristaloterapija@gmail.com

Dobrodošli!

Srećan početak!