TRETMAN KRISTALIMA

(Kristaloterapija)

Energetski tretman kristalima star je koliko i ljudska civilizacija. Oduvek su ljudi živeli u skladu sa prirodom i koristili njene darove u svrhu poboljšanja vlastitih energetskih potencijala. Svaki kristal poseduje vlastitu vibraciju koja je u skladu sa vibracijom živih bića, u nekom njegovom segmentu. Ove vibracije su nežne i njihov učinak na ljudski organizam je višestruk.

Osim vizuelnog doživljaja lepog, svojom vibracijom doprinose balansu energetskih centara (čakri) i harmonizuju naše fizičko telo sa eteričnim telom.

Uticaji spoljašnje sredine, način života i svakodnevna izloženost stresu neminovno doprinose poremećaju energetskih centara, njihovoj zaprljanosti, disfunkciji i disbalansu, pa je to i osnovni uzrok nastanka velikog broja fizičkih poremećaja, koje definišemo kao bolest.

Izlaganjem ljudskog tela vibracionom polju, koje stvaraju kristali, ono crpi iz ovog nepresušnog izvora frekvencu koja mu najviše odgovara i samostalno uspostavlja balans koji mu je neophodan za optimalno normalno funkcionisanje (samoisceljenje).

Kristaloterapija, dakle, predstavlja najnežniji vid terapije koji vodi do mentalnog i fizičkog zdravlja i omogućava Vam da pročistite put vašoj životnoj energiji kako bi nesmetano tekla kroz telo, što i jeste osnovni princip zdravlja.

Cilj kristaloterapije, kako mnogi misle nije lečenje ili pak nadrilekarstvo. Unutrašnje promene u ljudskom biću su neminovne tokom njegovog životnog puta i duhovnog razvoja, lako je čak i logično, uporediti ih sa obradom naizgled obične stene. Tek kada joj posvetite pažnju, uradite nešto na njoj, obradite je na neki način, dakle transformišete, tek onda možete dobiti svu lepotu koja je bila skrivena u tom obliku. Zar nije isto i sa ljudima?! Zar podizanje lične vibracije nije isto što i unutrašnje brušenje i transformacija, koja otkriva neku drugu dimenziju i lepotu.

Pozovite nas i zakažite svoj tretman!

https://www.kristalnikutak.net/kontakt/