Kalendar događaja

MALA ŠKOLA ASTROLOGIJE: MODUL 1

SUBOTA, 06.06.2020. u 11h

ČAČAK, Učiteljska 12 stan 1

Natalna karta je mapa naše duše, tj. u njoj su zapisani svi događaji koji su se desili i koji će se desiti u našem životu. To znači da smo mi nasledili određene pozicije planeta tj. osobine od naših roditelja i naših predaka, ali i da imamo mogućnost, pozicijom planeta u određenim kućama I odnosima sa drugim planetama da ih upravljamo tamo gde nama odgovara, tj. da imamo određeni izbor i slobodnu volju da neke događaje promenimo, da usmerimo fokus više na ono što je pozitivno i konstruktivno, da više iskoristimo naše potencijale i talente, a da radimo više na našim slabijim stranama.
Prvi modul ove male škole astrologije će biti usmeren na učenje šta su planete, šta su znaci i šta su aspekti, tj. odnosi koji se prave između planeta. Planete i znaci su osnovni simboli i jezik kojim se astrologija koristi, zato je važno od početka učenja usvojiti osnove koje se posle nadograđuju.
Vrlo važno je naučiti kakvi aspekti, tj. odnosi između planeta postoje, šta koji donosi u životu i kako uticati na njega.
Rad je isključivo na našim natalnim kartama, te će svi polaznici u prvom delu radionice dobiti znanje o svim znacima i planetama, kao i asepktima, a u drugom delu ćemo analizirati njihove pozicije planeta i aspekte. Na kraju radionice svi polaznici će znati u svojim natalnim kartama objasniti I pronaći svaku svoju planetu i dati opis iste.
Škola astrologije se sastoji od 6 modula, koji su povezani sa osnovama astrologije.
Predavač Nataša Panić ISAR CAP ( Medjunarodni sertifikovani profesionalni astrolog)
Broj mesta je ograničen.
Prijave i informacije putem telefona 061/133 4672 ili na e-mail: kristaloterapija@gmail.com

Nataša Panić ISAR CAP ( Medjunarodni sertifikovani profesionalni astrolog) detaljnije na sajtu www.astronatasapanic.com ili na fcb stranici Astroključaonica.
Uža specijalnost nakon završene edukacije i polaganja za profesionalnog astrologa je astrohealing, te je pohađala i jednogodišnje studije na ovu temu.

Podelite:

Možda vas interesuje još i...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *