Kalendar događaja

VIBRATO – Ciklus energetskih radionica: NOVAC

SREDA, 11.12.2019. U 18:30h

Čačak, Učiteljska 12 stan 1

Ovaj ciklus radionica baviće se temama unutrašnjeg razvoja i postizanja unutrašnje harmonije. Povratak sebi i svojoj osobenosti, kao i ostanak u dobrom vibracionom polju je primaran proces koji je neophodno započeti kako bismo unapredili svoj život. Radionice imaju zadatak da svakog pojedinca uvedu u proces ličnog razvoja i napretka. Cilj ovih radionica jeste lična transformacija pojedinca i uklanjanje unutrašnjih blokada, proisteklih iz emotivnih procesa tokom celokupnog života naše duše.
Druga iz ciklusa radionica VIBRATO bavi se temom NOVCA.

Ova radionica namenjena je svima koji su primetili da imaju ograničene mogućnosti kada je novac u pitanju i da im novac ne dolazi u obimu koji im je važan i potreban. Sigurno ste imali situacije u kojima je novac bio razlog zbog kojeg niste ostvarili nešto što ste želeli, niste radili posao koji ste hteli ili otišli na putovanje o kom ste maštali. Zbog novca niste mogli da izgradite karijeru, niste završili svoje školovanje ili ne možet sebi da priuštite odmor. Novac je svojevrsna roba za koju se može kupiti svaka druga roba. Novcem se raspoređuju i razmenjuju svi proizvodi ljudskog rada.

Veoma jednostavna definicija novca naizgled nije saglasna onome što mi o novcu mislimo, kako ga doživljavamo, kakvu moć mu pridajemo i na kraju krajeva, koliko ga uopšte imamo ili nemamo. U stanju smo dovesti u red gotovo sve odnose, ali onaj sa novcem u većini slučajeva nekako najviše “pati”. Ponekad smo i toliko usresređeni na isti (bilo da se radi o imanju ili neimanju) da mislimo kako bismo samo da ga “imamo” imali sve i da bi sve naše potrebe bile zadovoljene. Istina je da je novac samo (još) jedan oblik energije, i da je kao i sve sa čime dolazimo u kontakt, deo nas, gradi nas i oblikuje, poput i svih ostalih odnosa

Poznata je rečenica da je “vreme novac”. Pa, uštedite svoje vreme i dođite do novca i/ili do objašnjenja zašto ga nemate na radionici NOVAC gde ćemo se baviti sledećim:

  1. Kakva su vaša uverenja i gledišta vezana za novac.
  2. Gde su vaše blokade za prijem novca.
  3. Istražićemo perspektive koje se tiču vaše budućnosti sa novcem.
  4. Otpuštanje i eliminisanjeblokada koje se tiču novca.
  5. Upotreba tehnika i alata za privlačenje novca i rukovanje sa njim.

Radionice vodi Ljiljana Filipović, energoterapeut

Rad je u manjim grupama. Prijava učešća i informacije na e-mail: kristaloterapija@gmail.com ili putem telefona 061/133-4672

Podelite:

Možda vas interesuje još i...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *