Narukvica N001MKA1 mesečev kamen

1.200 RSD

Narukvica od mesečevog kamena i roze kvarca.

Napomena: tekstura i nijansa boje kamena može odstupati od uzorka na fotografiji.

Na zalihama

Šifra proizvoda: N001MKA1 Kategorija:

Opis

Narukvica od mesečevog kamena i roze kvarca, na elastičnom koncu. Kuglice mesečevog kamena su veličine 8mm, a roze kvarca 4mm.

Mesečev kamen snažno je povezan sa mesecom i intuicijom. Podseća nas da je sve deo kruga promena. Umiruje emocije. Stišava prenaglašene reakcije na situacije i emotivne okidače. Dovodi u ravnotežu mušku i žensku energiju. Smiruje emotivnu nestabilnost i stres. Povezuje se sa pinealnom žlezdom i usklađuje hormonalni sistem. Umiruje hiperaktivnu decu. Asimiluje hranljive materije, eliminiše toksine i zadržavanje tečnosti, ublažava degenerativna stanja kože, kose, očiju, kao i jetre i pankreasa. Pomaže kod problema sa začećem i trudnoćom.

Roze kvarc je kamen bezuslovne ljubavi. Deluje na srčanu (Anahata) čakru, pa samim tim i na emotivni život. Pomaže u prihvatanju i voljenju sebe i otklanjanju emotivnih blokada. Upotrebljava se u periodima kriza i trauma. Obnavlja poverenje i harmoniju. Podseća vas na vašu nameru. Takođe, ovaj lepi kamen nežne ružičaste boje utiče na krvni pritisak, kao i probleme sa srcem (srčani ritam i sl.), vaskularni sistem i uklanja nečistoće iz telesnih tečnosti. Pomaže kod problema sa plućima i grudima. Ublažava vrtoglavicu i probleme sa bubrezima i nadbubrežnim žlezdama.

Podelite: