Masažer gua-sha RM001AHZ zeleni ahat

1.200 RSD

Masažer gua-sha, pločica od zelenog aventurina.

Napomena: tekstura i nijansa boje kamena može odstupati od uzorka na fotografiji.

Nema na stanju

Šifra proizvoda: RM001AHZ Kategorija:

Opis

Masažer gua-sha, pločica od zelenog ahata.

Drevna kineska metoda masaže lica gua-sha uključuje tehnike akupunkturno meridijanske masaže uz primenu kombinacije 9 organskih ulja.
Gua-sha masaža izvodi se najfinije izbrušenim prirodnim rolerom ili pločicom od kamena. Tokom tretmana aktiviraju se akupunkturne tačke svih meridijana i postiže se ozdravljujući lift efekat.
Ova masaža podstiče prirodnu limfnu drenažu kože lica koja se čisti od nečistoća i poboljšava se proces razmene materija sasvim prirodnim putem.
Koža se samostalno obnavlja,podstiče se proizvodnja kolagena i elastina, smanjuju se bore.
Gua-sha tretman daje fantastične rezultate na energetskom, fizickom i fiziološkom nivou.

Zeleni ahat poboljšava emotivnu i mentalnu fleksibilnost. Pomaže pri donošenju odluka. Koristan je u razrešavanju konfliktnih situacija. Uzemljujući kristal koji pomaže pri postizanju emotivnog, fizičkog i intelektualnog balansa. Usmerava i stabilizuje fizičku energiju. Usklađuje jin i jang , kao i pozitivnu i negativnu silu koja na vas utiče. Podstiče mentalne funkcije: percepciju, koncentraciju i analitičke sposobnosti. Pomaže u otklanjanju unutrašnjeg besa i emotivnih trauma, rastvara unutrašnju napetost. Koristan je za oči, želudac, matericu, pročišćava limfni sistem i pankreas, ojačava krvne sudove i pomaže kod kožnih bolesti.

Podelite:

Dodatne informacije

Dimenzije 11 × 5,5 × 0,55 cm