Masažer roler RM003AVZo zeleni aventurin (OEM)

2.000 RSD

Masažer od zelenog aventurina.

Napomena: tekstura i nijansa boje kamena može odstupati od uzorka na fotografiji.

Nema na stanju

Šifra proizvoda: RM003AVZo Kategorija:

Opis

Masažer roler, dvostrani, od zelenog aventurina.

Drevna kineska metoda masaže lica gua-sha uključuje tehnike akupunkturno meridijanske masaže uz primenu kombinacije 9 organskih ulja.
Gua-sha masaža izvodi se najfinije izbrušenim prirodnim rolerom ili pločicom od kamena. Tokom tretmana aktiviraju se akupunkturne tačke svih meridijana i postiže se ozdravljujući lift efekat.
Ova masaža podstiče prirodnu limfnu drenažu kože lica koja se čisti od nečistoća i poboljšava se proces razmene materija sasvim prirodnim putem.
Koža se samostalno obnavlja,podstiče se proizvodnja kolagena i elastina, smanjuju se bore.
Gua-sha tretman daje fantastične rezultate na energetskom, fizickom i fiziološkom nivou.

Zeleni aventurin je kamen prosperiteta. Rasipa negativne situacije transformišući ih. Podstiče empatiju i podržava upornost. U prošlosti pronalazi izvore nezdravosti. Oslobađa od mucanja i ozbiljnih nervoza. Stabilizuje um, stimuliše opažanje i pojačava kreativnost. Pomaže u prepoznavanju alternativa i mogućnosti. Smiruje bes i iziritiranost. Reguliše rast od rođenja do 7. godine. Štiti i regeneriše srčani centar. Deluje na žlezdu timus, dovodi pritisak u ravnotežu, podstiče metabolizam, smanjuje holesterol i prevencija je srčanom udaru i aterosklerozi. Utiče na nadbubrežne žlezde, pluća, sinuse, srce i mišični i urogenitalni sistem. Koristan kod malignih stanja.

Podelite:

Dodatne informacije

Dimenzije 14,5 × 5,5 × 2 cm