Masažer roler RM003RKVo roze kvarc (OEM)

2.000 RSD

Masažer od roze kvarca.

Napomena: tekstura i nijansa boje kamena može odstupati od uzorka na fotografiji.

Nema na stanju

Šifra proizvoda: RM003RKVo Kategorija:

Opis

Masažer roler, dvostrani, od roze kvarca.

Drevna kineska metoda masaže lica gua-sha uključuje tehnike akupunkturno meridijanske masaže uz primenu kombinacije 9 organskih ulja.
Gua-sha masaža izvodi se najfinije izbrušenim prirodnim rolerom ili pločicom od kamena. Tokom tretmana aktiviraju se akupunkturne tačke svih meridijana i postiže se ozdravljujući lift efekat.
Ova masaža podstiče prirodnu limfnu drenažu kože lica koja se čisti od nečistoća i poboljšava se proces razmene materija sasvim prirodnim putem.
Koža se samostalno obnavlja,podstiče se proizvodnja kolagena i elastina, smanjuju se bore.
Gua-sha tretman daje fantastične rezultate na energetskom, fizickom i fiziološkom nivou.

Roze kvarc je kamen bezuslovne ljubavi. Deluje na srčanu (Anahata) čakru, pa samim tim i na emotivni život. Pomaže u prihvatanju i voljenju sebe i otklanjanju emotivnih blokada. Upotrebljava se u periodima kriza i trauma. Obnavlja poverenje i harmoniju. Podseća vas na vašu nameru. Takođe, ovaj lepi kamen nežne ružičaste boje utiče na krvni pritisak, kao i probleme sa srcem (srčani ritam i sl.), vaskularni sistem i uklanja nečistoće iz telesnih tečnosti. Pomaže kod problema sa plućima i grudima. Ublažava vrtoglavicu i probleme sa bubrezima i nadbubrežnim žlezdama.

Podelite:

Dodatne informacije

Dimenzije 14,5 × 5,5 × 2 cm