Kalendar događaja

UČEŠĆE U PROJEKTU „RITUAL“

Uloga svakodnevnog rituala i promena životne energije

Istraživanje se odnosi na uticaj rituala koji se svakodnevno sprovode na kvalitet života u određenim segmentima. Nakon prikupljenih rezultata moj zadatak je njihova obrada i izrada izveštaja koji omogućava dalju ličnu edukaciju u oblastima koje su u domenu mog interesovanja.  Ovaj projekat uključuje kotizaciju.

Za učešće u ovom projektu potrebno je da se prijavite, pošaljete vaše lične podatke (ime i prezime, datum i mesto rođenja, e-mail adresu i kontakt telefon). Nakon uplaćene kotizacije, e-mail-om vam se šalje upitnik koji mi vraćate popunjen. Analizom upitnika i ličnih podataka pristupam izradi ličnog rituala, koji vi dobijate uperiodu od 7 do 10 dana. Za izradu rituala potrebno je izdvojiti vreme i fokusirati se na svakog ispitanika posebno, pa je i vreme izrade rituala u skladu sa tim.

Ritual se sprovodi 21 odnosno 42 dana u kontinuitetu, o čemu se učesnik izjašnjava prilikom popunjavanja upitnika. Tokom sprovođenja rituala potrebno je svakodnevno beležiti promene koje primećujete. Naravno, beleške trebaju biti kratke i precizne, a ukoliko učesnik želi, može dati i šire objašnjenje. Ove beleške vraćate na analizu po isteku projekta.

Cilj ovog istraživanja je da ustanovi na većem uzorku učesnika koliko brzo mali ritual može postati svakodnevna, jednostavna rutina i zapažanje korisnika o promenama koje se dešavaju tokom upražnjavanja ove prakse.

Sekundarni cilj ovog projekta je da ustanovi koliki broj ispitanika (izraženo u procentima) vrednuje preporuke stručnjaka, za koje nije morao izdvojiti veća finansijska sredstva, kao i spremnost populacije na promenu na nivou svakodnevice, uvođenjem nove prakse, koju će sprovoditi određen vremenski period u kontinuitetu.

Učesnici u projektu mogu biti lica starija od 16 godina.

Kotizacija za učešće u projektu je 420 din.

Molim vas da ukoliko niste spremni da ispunite ove zahteve, preskočite učešće u ovom projektu, jer onda ni vi, kao i ja nemamo benefite od istraživanja.

Meni je ovaj projekat važan radi daljeg ličnog usavršavanja, a vama bi učešće u ovom projektu koristilo za vaš napredak. Pa ako su nam ciljevi slični, hajde da krenemo na ovo putovanje zajedno!

Prijava za istraživanje, kao i sva dalja korespodencija vrši se putem e-mail adrese:

ljiljanafilipovicterapeut@gmail.com

Prijave je moguće izvršiti do 30.06.2023.

Uplatu kotizacije izvršiti po sledećim instrukcijama:

Primalac: Kristalni kutak – NET

Adresa: Miloša Obilića 33, Čačak

Svrha uplate: Kotizacija za učešće u projektu „RITUAL“

Iznos za uplatu: 420 din

Tekući račun: 170 – 50016149000 – 93

Za uplate iz inostranstva plaćanje putem PayPal-a:

  • Na e-mail adresu: ljiljanafilipovicterapeut@gmail.com
  • Svrha uplate: Kotizacija za učešće u projektu „RITUAL“
  • Iznos za uplatu: 4 EUR

Učesnici iz Čačka mogu izvršiti prijavu i uplatu direktno u našoj radnji!

Podelite:

Možda vas interesuje još i...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *