Kalendar događaja

Holistički odmor – RTANJSKI KALEIDOSKOP

Rtanj, 20.08. – 27.08.

I ovog leta sklopite delove svoje duše!

U prelepom ambijentu netaknute prirode nadomak Rtnja, u selu Vrmdža, svake godine u istom periodu od 20.08. do 27.08. vodimo vas na holistički odmor pod nazivom „RTANJSKI KALEIDOSKOP“. Idealna prilika da kroz aktivni odmor, u prirodnom okruženju, spojite i integrišete sve delove sebe i živite svoju bajku. Na fotografijama možete videti samo deo onoga što smo zabeležili prethodnih godina.

Domaćinstvo Čikoš će nas ugostiti u svom smeštaju u EKO kućama. Sobe su višekrevetne, a domaćini su istinski poštovaoci prirode, prirodnog načina života i zaljubljenici u biljke.

Ovaj avgustovski aranžman omogućava vam da uživate u branju Rtanjskog čaja, drenjina i šipurka, kao i drugih biljnih vrsta koje je Majka Zemlja u tom periodu spremila za nas.

U sklopu odmora održaće se i radionice ličnog razvoja. Boravak u prirodi, na različitim energetskim tačkama, vodi vas u lične dubine i pruža potpuno prepuštanje vlastitoj prirodi i integraciji sa unutrašnjim bićem, sklad sa prirodom, prirodnim ritmovima i povratak svojoj autentičnosti.

Programski sadržaj:

– radionice ličnog razvoja

– uspon na Rtanj

– poseta Vrmdžanskom jezeru

– poseta zidinama starog grada

– mnogobrojne šetnji po prirodi

– biljober i

– par iznenađenja 🙂

Aranžman obuhvata 8 dana i 7 noćenja, sa dva obroka i užinom. Jelovnik podrazumeva i vegeterijansku i klasičnu kuhinju, o čemu se izjašnjavate prilikom prijavljivanja.  

U aranžman nisu uračunati prevoz i lični troškovi.

Broj mesta je ograničen!

Program vodi Ljiljana Filipović, internacinalno sertifikovani kristaloterapeut i regresoterapeut

Informacije i prijave:

Kristalni kutak NET

Čačak, Miloša Obilića 33

tel 061/133-4672;

e-mail: kristaloterapija@gmail.com


Podelite:

Možda vas interesuje još i...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *