Kalendar događaja

Žene se bude: “Ja sam majka i stvaram život”

PONEDELJAK, 03.06.2019. u 20:00h

ČAČAK, Učiteljska 12, stan 1

Drage prijateljice, deseti mesec donosi nam novu temu. U ovom krugu ćemo te ohrabriti da osnažiš svoju materinsku, kreativnu prirodu, svoju sposobnost da rađaš život. Tokom života donela si, nevezano za to imaš li decu ili ne, na svet  projekte, ideje, veze, poduhvate, umetnost… Spiritualno posmatrano za sve to si odgovorna i sve  to se materijalizovalo u tebi i na osnovu tvojih misli, u tebi klija seme kreativne iskre.
Muheres que despiertan ili Žene se bude, međunarodna mreža žena pokrenuta u Kolumbiji ima za cilj buđenje istinske ženstvenosti, osvešćivanje i povezivanje, isceljenje i transformaciju. Na dan ili oko svakog mladog meseca žene se okupljaju u grupama širom sveta kako bi ojačale snage jedna drugoj i pronašle put nazad u svoju ženstvenost.
Šta radimo tokom ciklusa?
Uđemo, raskomotimo se, pozdravljamo se, posedamo u krug, brbljamo, pijemo. Meditiramo, povežemo se sa suštinom, okrenemo se najdubljem u sebi, govorimo u svoje ime, slušamo, saosećamo, smejemo se, jedemo, čudimo se, otvorimo u ogromnom poverenju, izlaze nam davno zaboravljene stvari…. zažmurimo umirimo se, pustimo da nas vodi muzika, radimo ritual za taj mesec, sagledamo slike i čudesa unutar sebe, transformišemo, izlečimo, okrenemo i postavimo na dobro, sebi a da univerzum čuje obećamo, udahnemo, otvorimo oči i uvek smo nove i drugačije. Pojedemo ostatak, razmena telefona, odemo kući i nastavljamo u sebi da gajimo započeto do sledećeg meseca.
Dobrodošle su sve žene, predznanje nije potrebno. Ponećemo nešto hrane i pića i uživati.
Ulaz je dobrovoljni prilog.
Molim Vas da ponesete vašu svesku.

Najave su obavezne putem tel. 061 133 46 72

Podelite:

Možda vas interesuje još i...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *